Pentuja

Meidän Kerttu (Misty Bay's Hunting Queen) synytti 24.11.23 seitsemän pentua, kolme narttua ja neljä urosta. Pentueen isänä on "Figo" (Jummi Jammin Don't Fear The Reaper). Mikäli yhdistelmän pennut kiinnostavat, olethan yhteydessä.
Pennut myydään metsästäviin ja/tai harrastaviin koteihin. Ei myydä tarhakoiraksi.

Yhdistelmän sukutaulu.

Kerttu on rauhallinen, ruokaa rakastava, hyvän nenän omaava koira. Kerttu ei ole arka.
Se toimii luottopakkina SRVA-tehtävissä isäntänsä kanssa. Arin kanssa Kerttu on nuuskutellut itsensä myös Suomen ja Ruotsin jälkivalioksi (MEJÄ) ja oli MEJÄ SM-kokeessa hopealla vuonna -21.
Minun kanssa Kerttu on käynyt metsästyskokeissa, NOME-B ja WT-kokeissa. Paras tulos on VOI2 NOME-B kokeesta. Etujalan loukkaantuminen jätti kokeet tauolle ja nyt taidamme lopun edestä käydä muuten vaan metsästelemässä ja jahdeissa apuna.

Kerttu

Kerttu maskotina mukana edustamassa Suomea mejän pohjoismaisissa mestaruuskokeissa Tanskassa 2017.Figo

Seuraavassa Figon isännän mietteitä koirastaan:

Figo on terve 5-vuotias energinen ja aina valmiina uusiin seikkailuihin oleva labbisuros. Figo on nyt jo edesmenneen valiokoirani Tsonin poika ja ajatus oli saada siitä isänsä kopio. No, ei tullut, mutta varsin mukava, selvästi vauhdikkaampi tapaus tuli. Monelta osin se muistuttaa toista edesmennyttä valiokoiraani Janosta, vaikka ei olekaan sille mitään sukua. Figo on alusta asti ollut rohkea ja utelias , eikä se ole ainakaan tähän asti vierastanut minkäänlaista maastoa tai erilaisia alustoja. Se on koiristani osoittautunut myös omaavansa ”oravageenejä” kapuamalla lähes pystysuoria portaita niin ylös kuin alaskin. Figo on aina ollut myös varsin itsevarma – se ei haasta riitaa, muttei myöskään väistä uhoavia jahtikavereitansa. Kaiken kaikkiaan Figon touhuissa näkyy rakkaus rodunomaisiin lajeihin ja loppumattomalta vaikuttava into lähteä noutotöihin.
Kokeissa  Figo sai ensimmäisen NOME VOI 1-tuloksensa kolmivuotiaana. Seuraavaa saikin sitten odotella kaikenlaisten sattumusten vuoksi tähän vuoteen ja nyt sitten lähdetään vuoteen 2024 metsästämään sitä kolmatta. Wt-kokeissa  saatiin tänä vuonna myös se ensimmäinen Voi 1-tulos ja A-kokeissa on myös yksi täysosuma eli excellent Sertin kera. Lisäksi läheltä piti tilanteita on muistakin onnistumisista, mutta Figolla taitaa olla taipumus kerätä näitä läheltä-piti-tilanteita enemmän kuin varsinaisia  onnistumisia. Tänä vuonna käytiin keräämässä kokemusta myös Ruotsin IWT:stä (International Working Test), missä parin heikommin menneestä rastista huolimatta jäi varsin tyytyväinen mieli Figon otteista. 
Uskon, että Figon kanssa saan nauttia vielä monenlaisista metsästys- ja koereissuista, kuin myös lähes päivittäisistä saunahetkistämme.