Esittely

Koiramme kuvattuna tammikuussa 2017Kasvatamme näyttelylinjaisia labradorinnoutajia, mutta olemme jalostusvalinnoissamme pyrkineet kiinnittämään vahvasti huomiota myös siihen, että koirillamme olisi alkuperäiseen tehtävään vaadittavat ominaisuudet olemassa.
Terveydelle annamme sille kuuluvan arvon, emmekä käytä jalostuksessa sairaita koiria.
Pyrimme hyvään ja terveeseen ruumiinrakenteeseen, jotta koiralla olisi mahdollisuudet pysyä rakenteen puolesta terveenä ja hyvin liikkuvana vanhuuteen saakka.
Pääpaino jalostuksessamme ei ole näyttelyt, mutta useimmat kasvattimme ovat saaneet näyttelystä laatuarvostelun erittäin hyvä tai erinomainen.

Kotona olevan koiramäärän haluamme pitää niin pienenä, että jokainen koira saa päivittäin tarvitsemansa ajan ja huomion. Siksi kasvatustyömme perustuu myös sijoituskoiriin.

Harrastamme koiriemme kanssa MEJÄ:ä (metsästyskoirien jäljestämiskoe), NOME:a (noutajien metsästyskoe), WT-kokeita ja tietenkin edellisten lajien treenaamista. Koiramme toimivat myös käytännön metsästyksessä, käytännön jäljestystehtävissäja hoitavat terveyttämme ulkoiluttamalla meitä metsälenkeillä päivittäin :)

Asumme maalla omakotitalossa, koirat saavat olla vapaana pihallamme ja myös pentuja ulkoilutamme päivittäin, yleensä 4-5 viikon iästä lähtien.

Talouteemme kuuluu myös suomenhevonen, shetlanninponi ja kolme kissaa.