05 syyskuuta, 2022

Tuloskatsaus

 NOME-B

Kotilinnun Aito Ulpukka Salo 27.8.22 ALO1. Ulpun toinen koe ja hienosti 1-tulos Veeran ohjaamana.
Meidän Miina (J-J. Bollinger) Pöytyä 9.7.22 ALO2 Pirjon ohjaamana.

NOWT

Kotilinnun Aamulento Orimattila 16.7.22 ALO1 81p. Sannan ohjaamana.


MEJÄ

Ropi ja Eeva-Maria

Lajin pm-kokeet käyty ympäri suomen. Yksi Kotilinun edustaja lähtee Pudasjärvellä pidettävään kaikkien rotujen sm-kokeseen. Pohjois-Hämettä edustava Kotilinnun Reissumies voitti siellä pm-kokeen hienolla tuloksella VOI1 49p. Eeva-Marian ohjaamana. Ropi puolusti edellisen vuoden piirinmestaruutta ja lunasti paikan sm-kokeeseen jo toista kertaa.

Varsinais-Suomessa oli myös tiukka pm-koe. Siellä Kotilinnun Niiskuneiti oli kakkonen samalla tuloksella voittajan kanssa, VOI1 49p. Hilla oli Lassen kanssa ensi kertaa pm-kokeessa ja meni aivan erinomaisesti. Kokeessa oli mukana myös Kotilinnun Neliapila, joka oli lunastanut paikkansa kokeeseen tämän vuoden hyvillä tuloksilla. Tällä kertaa Viivin vei mennessään riistan hajut ja yhdellä hukalla tulokseksi tuli Acken ohjaamana VOI2 35p.

Pohjois-Karjan piirissä jäljesti Kotilinnun Usko Pois niinikään kakkoseksi hienolla tuloksella VOI1 47p. Markku on ohjannut 2-vuotiaan Jawan tällä kaudella hienoihin tuloksiin.

Etelä-Savossa Kotilinnun Ruutiukko oli myös kakkonen tuloksella VOI1 43p. Pertti pääsi kokeeseen edellisen vuoden mestarina, mutta nyt ei Ukko päässyt aivan uusimaan voittoaan.

Satakunnassa ikämies Kotilinnun Erämies oli toinen. Nestori harhautui riistan jäljille matkalla ja otti hukan. Edellinen hukka on Nestorille tullut vuonna 2014 !

Ensi viikonloppuna käydään noutajien mestaruuskoe Perniössä. Siellä on vahva Kotilinnun edustus. Kisan seitsemästä osallistujasta on neljä Kotilinnun koiraa. Mukana ovat vuoden 2021 mestari Kotilinnun Erämies, Kotilinnun Jalokivi, Kotilinnun Reissumies ja Kotilinnun Niiskuneiti. Näistä kakksi viimeksi mainittua pääsivät ensimmäistä kertaa tähän varsin kovatasoiseen kokeeseen.
Toivotaan kaikille hyvät tuurit matkaan !!