23 syyskuuta, 2019

Alma mejän SM kakkonen !!

Viikonloppuna Pöytyällä ratkottiin metsästyskoirien jäljestyksen Suomen mestaruus 2019. Kotilinnuista kisaan osallistuivat Alma viime vuoden mestarina ja Kotilinnun Erämies "Nestori" piirinmestaruuskokeen perusteella.
Nestori osallistui lauantain karsintaan. Se oli harmittavasti karsinnan 7. ja ensimmäinen finaalin ulkopuolelle jäänyt koira ja palkittiin perinteisellä "Itkumaljalla".

Sunnuntain finaalissa Alma suoritti erinomaisen lähes virheettömän jäljestyksen. Tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt aivan voittoon asti, vaan tasapisteillä (49 pistettä) Alma jäi kakkoseksi.

Kuvassa SM-kokeen kärkikolmikko ja tuomari Satu Savolainen-Pulli.Kuvassa Nestori ja ohjaaja Kari Grönman

Mejä-kausi 2019 on kaikkiaan ollut Kotilinnuilla erinomainen.

Arvokokeissa koirat ovat suorittaneet hienoja tuloksia varsin laajalla rintamalla:

Auran tuopista tuli Kotilinnuille kolmoisvoitto, K. Jalokivi 1., K. Niiskuneiti 2. ja K. Erämies 3.

Ruotsissa käydyssä noutajien pohjoismaisessa kisassa oli kolme Kotilinnun koiraa joukkueessa; K. Erämies, K. Kuunvalo ja K. Jalokivi.

Satakunnan piirinmestaruuskokeessa Kotilinnuille kolme ensimmäistä sijaa ja vielä meidän Kerttu neljäntenä.

Noutajien Suomenmestaruuskoe oli myös menestys - neloisvoitto. K. Jalokivi 1., K. Erämies 2., K. Idoli 3. ja K. Diiva 4. !!

Ja sitten vielä Alma (K. Diiva) SM-kokeessa hopealla tasapisteillä voittajan kanssa ....

Lisäksi uusia valion arvoja: Kotilinnun Nalle Puh FI JVA, Kotilinnun Onnentähti FI JVA, meidän Kerttu FI JVA SE JVA, Kotilinnun Kuunvalo SE JVA, Kotilinnun Erämies SE JVA.

Ja vielä mikä hienointa, monta hyvää jäljestäjää, metsästyskoiraa ja myös muiden lajien harrastajaa on kasvamassa.
Labradori on koira, joka hyvin mielellään tekee "töitä" omistajansa kanssa yhdessä. Toki se vaatii siihen koulutusta, mutta palkitsee sitten monin kerroin, kun tehtävät onistuu.

On hienoa, että jaksatte harrastaa koirienne kanssa.